You are currently viewing Termokeraminiai „THERMOSHIELD“dažai

Termokeraminiai „THERMOSHIELD“dažai

Termokeraminiai „THERMOSHIELD“dažai – termoizoliaciniai, šilumą taupantys dažai

ThermoShield Interieur sistema gaivus,vėsus oras be „užklijuojančio sandarinimo“-nauja vasariškai maloni savijauta. Gera savijauta priklauso nuo atmosferos. Prie to lemiamai prisideda ThermoShield Interieur dažų sluoksnis.Tiek privačiose, tiek komercinėse patalpose ThermoShield Interieur, dėka unikalių savo savybių, sukuria malonų mikroklimatą. Oras vasarą yra drėgnesnis nei žiemą. ThremoShield Interieur sugeria drėgmę iš oro ir saugo ją savo membranoje ir sienoje. Pastaroji per žiemą tampa sausesnė tad gali pasinaudoti sukaupta drėgme. Dėl atsiradusio garavimo ThermoShield Interieur keraminė danga vėsina sienas taip, kaip ir mūsų oda vasarą prakaituojant yra vėsinama. Sienos „skleidžia“ malonią vėsą, kuri išlaikoma patalpoje nuolat, net ir esant aukštai temperatūrai lauke. Rezultatas: kokybiškas miegas ir daugiau energijos visai dienai. Norint palaikyti pastovų drėgmės tiekimą iš lauko, langus vasarą ramiai galima palikti atvirus. Daugiau nebereikia šalti kojų– maloni šiluma žiemą .

 

Karšta galva ir šaltos kojos, ir tai – esant pilnam šildymui – kas nepažįsta šios tipinės žiemiškos savijautos?

Didelis temperatūrų skirtumas su įprastiniais dažais Konvekcinis šildymassušildo orą, kuris kylą į viršų, atvėsta, nukrinta ir sušilęs vėl kylą į viršų. Konvekcija pasiekia ne visas patalpos vietas. Atsiranda šilumą praleidžiančios nesandarios vietos, ant kurių gali susidaryti kondensatas.


Geresnis šilumos paskirstymassu ThermoShield Priešingai nei vietinis krosnies šilumos skleidimas, ThermoShielddanga skleidžia šilumą į patalpą nuo visų sienų vienodai. Net ir esant žemesnei kambario temperatūrai savijauta yra malonesnė.


Su ThermoShield Interieur padengtos sienos sukuria didelį keraminį paviršių ir todėl šaltu metų laikotarpiu veikia kaip koklių krosnis, kuri skleidžia į patalpą savo jaukią šilumą. Keraminiai tuščiaviduriai burbuliukai, kurie yra ThermoShield Interieur sistemoje, kaip „minikokliai“ perduoda šilumą žaibišku greičiu nuo šilumos šaltinio per visą padengtą sienų ir lubų paviršių. Keramika ne tik paskirsto šilumą per sieną, bet ir maloniai ją skleidžia. Šilumos sklidimas atiduoda savo energiją tiesiogiai kūnams kambaryje, nedarydama „aplinkkelio“ šildant orą. Todėl „sklindančio šildymo“ metu išgaunant malonią kambario temperatūrą, sunaudojama ženkliai mažiau energijos.


ThermoShield Interieur yra nepastoviai atviras difuzijai (kvėpuojantis). Jis reguliuoja drėgmės kapiliarinį judėjimą iš sienos. Tai svarbu dėl izoliacinio efekto, nes sauso sienos izoliuoja geriau nei drėgnos. Atvėsintos patalpos –pavyzdžiui po kelionės – greičiau įšyla. Pastoviai naudojamą Jūsų šildymo sistemą galite sumažinti. Kaip rodo praktika, taip galite sutaupyti iki 30proc. šildymo išlaidų!


Esant didelei oro drėgmei, šalčiausiose patalpos vietose susidaro kondensatas. ThermoShield Interieur sistema, tolygiai skirstydama šilumą ir temperatūros kilimą, veikia prieš kondensato susidarymą ir sumažina pelėsio atsiradimą. ThermoShield Interieur sistema ypač tinka alergiškiems ir sergantiems astma žmonėms, nes ji neišskiria jokių alergiją sukeliančių cheminių medžiagų. Kambario oras neapkraunamas, nes danga neišmeta teršalų į aplinką, o vienintelis naudojamas tirpiklis yra vanduo. Įprastas renovavimo metu esantis kvapas išnyksta labai greitai. Švarus, sveikai drėgnas oras palengvina kvėpavimą. Taip ThermoShield Interieur sukuria sveiką kambario mikroklimatą visai šeimai. Sienos lyg ką tik renovuotos –net ir dažnai naudojant ThermoShield Interieur veikia taip, kad nudažytos patalpos net ir esant dažnam naudojimui ilgai atrodokaip naujos. Tolygus šilumos paskirstymas įtakoja mažesnį oro judėjimą, todėl sukeliama mažiau dulkių. Keraminės paviršiaus charakteristikos sumažina įsielektrinimąir cheminį susijungimą su nešvarumų dalelėmis. Be to, ThermoShield Interieur gali saugoti drėgmę ir reguliuoti bendrą kambario oro drėgmę. Šių veikimo mechanizmų kombinacija ThermoShield Interieur daro ypatinga medžiaga, galinčia padengti didelę drėgmę turinčias patalpas, tokias kaip rūsys, virtuvė, vonia, dušas ir pirtis.

Pelėsinio grybelio prevencija su ThermoVital

Norint išvengti tolimesnio pelėsio atsiradimoir išlaikyti mikroklimato komfortą, pelėsinio grybelio kovos sistemą ThermoProtect mes papildėmevidaus dažais ThermoVital. ThermoVital yra modernių technologijų vidaus dažai. Ji susideda iš milijonų mikroskopinių keraminių burbuliukų, kurie yra sujungti aukštos kokybės rišamąja medžiaga.


Iškeramikinių burbuliukųir aukštos kokybės rišamųjų medžiagų kombinacijos mes gauname aukšto atsparumo dangą, kur ibeveik nenusitrina. Priešingai nei daugelis kitų dangų, ThermoShield neįsielektrina. Dėl to prie paviršiaus neprilimpa nikotino ir nešvarumų nuosėdos. Jei vis tik atsiranda nešvarumų, jie nesukelia jokių cheminių reakcijų su danga. Lengvai nusivalo su vandeniu ir valymo priemonėmis. Drėgmę reguliuojantis poveikis daro ThermoVital puikia veikliąja medţiaga patalpoms su didele drėgme, tokioms kaip rūsiai, virtuvės ir vonios. ThermoVital yra nepastoviai atviras difuzijai (kvėpuojantis). Jis palaiko kapiliarinį drėgmės perkėlimą iš sienos. Tokiu būdu ThermoVital gali išsaugoti drėgmę ir ją reguliuodamas kontroliuoti bendrą kambario oro drėgmę. Tai sumažina pelėsinio grybelio atsiradimo galimybę be jokių pesticidų naudojimo. O tai saugo mūsų sveikatą. Olandų TNO institutas, Delft mieste, patvirtina ir rekomenduoja naudoti ThermoShield po pelėsinio grybelio panaikinimo kaip prevencinę priemonę. ThermoVital naudojamas kaip įprastiniai dažai. Galima tepti ant tokių paviršių kaip tinkas, betonas, mediena, metalas arba tapetai. Nereikalingos jokios ypatingos priemonės ar pasiruošimas. Keramikiniai burbuliukai ThermoVital sistemoje sukuria difuzinį šviesos efektą, suteikiantį dažams blizgesio. Rezultatas – nepakartojamas spalvos spindesys. Kambariai, padengti su ThermoVital, ilgai atrodo kaip ką tik renovuoti. ThermoVital ypač puikiai tinka alergiškiems ir astma sergantiems žmonėms, nes jisneišskiria jokių sveikatai kenksmingų ar alergiją sukeliančių garų.